ASZÓDI JÁNOS

Újra hírös kecskemétiek a színpadon

Részletek >>>

Szeptember 27-én a Kelemen László Kamara Színházban megtartották a neves kecskeméti személyiségeket bemutató pódiumbeszélgetés sorozat 2022/2023. évadnyitó előadását.

Az első vendég a fővárosból érkezett.  Kanyó Ferenc fotóművész, aki meghatározó képviselője a hazai szociofotózásnak, 1974 és 1982 között élt a városban.
A második vendég a közelmúltban magas állami kitüntetéssel elismert Frigyesi Tünde balettmester, a színház korábbi táncosa, jelenlegi rendezőasszisztense volt.
Az est utolsó harmadában Aszódi János televíziós szerkesztő-producer ült a vendég székében. A jó hangulatú, oldott beszélgetésből kiderült, hogy már gyermekkorában szoros kapcsolatba került a földdel, és hogy nem véletlenül lett belőle kertészmérnök [...]

Részletek >>>

Beszélgessünk!

HÍRÖS KECSKEMÉTIEKKEL

Részletek >>>

A „Hírös kecskemétiek” című pódiumbeszélgetés a 2022/2023. évad első előadását rendezi meg 2022. szeptember 27-én, kedden 18 órakor a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház. Ezúttal három ismert kecskeméti kötődésű személyiség mesél pályájáról, sikereiről és terveiről a Kelemen László Kamaraszínházban (Kecskemét, Rákóczi út 15.).

Meghívott vendégek: Frigyesi Tünde: rendezőasszisztens, Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház | Aszódi János: főszerkesztő-producer, Új Mezőgazdasági Magazin, Én kis kertem és Portrék című könyvek szerzője | Kanyó Ferenc: fotóművész, tanár, fotóriporter, Fiatal Fotóművészek Stúdiójának alapítója [...]

Részletek >>>