HAJDÚ MELINDA

Beszélgessünk!

HÍRÖS KECSKEMÉTIEKKEL

Részletek >>>

ONLINE folytatódik
a HÍRÖS KECSKEMÉTIEK
pódiumbeszélgetés

Szeretettel várjuk a Hírös Város Turisztikai Központ által rendezett „Hírös kecskemétiek” című sorozatunk következő pódiumbeszélgetésére 2021. március 9-én, kedden 19 órakor. Sajnos a jelenlegi járványügyi intézkedések még nem teszik lehetővé, hogy személyesen találkozzunk Önökkel, így a program átmenetileg átköltözött a digitális térbe.

Meghívott vendég: Hajdú Melinda, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésznője, a 2016/2017-es évad legjobb színésznője, Latabár-díj Kecskemét-2012/2013 díjazottja.

Részletek >>>

Beszélgessünk!

HÍRÖS KECSKEMÉTIEKKEL

Részletek >>>

Beszélgessünk!
HÍRÖS KECSKEMÉTIEKKEL

Szeretettel várjuk a Hírös Város Turisztikai Központ által rendezett „Hírös kecskemétiek” című sorozatunk következő pódiumbeszélgetéseire 2021. február 23-tól. Sajnos, a jelenlegi járványügyi intézkedések még nem teszik lehetővé, hogy személyesen találkozzunk Önökkel, így a program átmenetileg átköltözik a digitális térbe.

Ezúttal is három ismert kecskeméti személyiség mesél pályájáról, sikereiről és terveiről. A három beszélgetést egyesével sugározzuk, hétről hétre, keddenként, 19 órás kezdéssel.

Meghívott vendégek: Kurdi Viktor a Bácsvíz Zrt. elnök-vezérigazgatója | Kalmár Ágnes művészettörténész, főmuzeológus | Hajdú Melinda a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésznője[...]

Részletek >>>