KALMÁR ÁGNES

Beszélgessünk!

HÍRÖS KECSKEMÉTIEKKEL

Részletek >>>

ONLINE folytatódik
a HÍRÖS KECSKEMÉTIEK
pódiumbeszélgetés

Szeretettel várjuk a Hírös Város Turisztikai Központ által rendezett „Hírös kecskemétiek” című sorozatunk következő pódiumbeszélgetésére 2021. március 2-án kedden 19 órakor. Sajnos, a jelenlegi járványügyi intézkedések még nem teszik lehetővé, hogy személyesen találkozzunk Önökkel, így a program átmenetileg átköltözött a digitális térbe.

Meghívott vendég: Kalmár Ágnes, művészettörténész, főmuzeológus, a Kecskeméti Katona József Múzeum Szórakaténusz Játékmúzeuma és Műhelye tematikus múzeum vezetője.

Részletek >>>

Beszélgessünk!

HÍRÖS KECSKEMÉTIEKKEL

Részletek >>>

Beszélgessünk!
HÍRÖS KECSKEMÉTIEKKEL

Szeretettel várjuk a Hírös Város Turisztikai Központ által rendezett „Hírös kecskemétiek” című sorozatunk következő pódiumbeszélgetéseire 2021. február 23-tól. Sajnos, a jelenlegi járványügyi intézkedések még nem teszik lehetővé, hogy személyesen találkozzunk Önökkel, így a program átmenetileg átköltözik a digitális térbe.

Ezúttal is három ismert kecskeméti személyiség mesél pályájáról, sikereiről és terveiről. A három beszélgetést egyesével sugározzuk, hétről hétre, keddenként, 19 órás kezdéssel.

Meghívott vendégek: Kurdi Viktor a Bácsvíz Zrt. elnök-vezérigazgatója | Kalmár Ágnes művészettörténész, főmuzeológus | Hajdú Melinda a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésznője[...]

Részletek >>>