1. KECSKEMÉTI KÉZMŰVES SÖRFESZTIVÁL

Kézműves Sörfesztivál

a régi Városi Mozinál

Hírös Város Turisztikai Központ
2017. szeptember 15-16-17.

Helyszín: Kecskemét, Rákóczi út 15.

 

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

RÉSZLETES PROGRAM >>>

Kézműves Sörfesztivál

 

ILYEN MÉG NEM VOLT!!! Kézműves Sörfesztivál Kecskeméten

 

Izgalmas rendezvénnyel bővül Kecskemét fesztivál programja szeptember 15-17. között! Az I. Kecskeméti Kézműves Sörfesztivál szervezője a Hírös Város Turisztikai Központ, helyszíne az intézmény előtti parkoló és a Rákóczi út.

A hagyományteremtő szándékkal megrendezett fesztiválon olyan sörkülönlegességgel ismerkedhetnek meg a vendégek, amelyek ízekben, színekben és különleges összetevőkben szinte kimeríthetetlen variációkat vonultatna fel. A szervezők célja, hogy minőségi gasztronómiai élményt nyújtsanak mindazoknak, akik szeptember harmadik hétvégéjén ellátogatnak az egykori Városi Mozi előtti térre. Érdemes beírni a dátumot a naptárba, hiszen az I. Kecskeméti Kézműves Sörfesztiválon egy helyen lesznek megkóstolhatók az ország legkülönbözőbb részein készített italok, amelyek általában bolti forgalomban elérhetetlenek, hiszen a főzdék kis mennyiségben állítják elő a különleges, kézműves technikát igénylő söröket.

A szervezők elképzelése egy igényes, elegáns környezetben megrendezett, hagyományteremtő rendezvény, ahol a jó hangulatról kecskeméti zenészek és a Katona József Színház színészei és táncosai gondoskodnak. Többek között fellép a Queen Project Band, az Olasz meló és a The Toto Tribute Band együttesek. Szombaton 19 órától közönségtalálkozót tart a kecskeméti Katona József Színház társulata, ahol lehetőség lesz kötetlen beszélgetésre, sőt az autogram gyűjtemények is tovább gyarapíthatók! Mindennap 17 órától megismerkedhetnek a sörfőzés történetével, továbbá a kézműves sör előállításának technológiájával, alapanyagaival valamint az egészségre gyakorolt pozitív élettani hatásaival. A Kecskeméti Sörmanufaktúra sörmestere bemutatja a Hírös Város sörgyártásának múltját és jelenét. A bemutató résztvevőinek egy pohár sörkóstolóval kedveskednek a szervezők. A fesztiválra ellátogatókat az ország egész területéről érkező kézműves sörfőzdék várják. Természetesen a finom ételek és sörkorcsolyák sem hiányoznak majd. Lesz itt fényfestés, hangszerbemutató, gálaműsor, jó zene és még számos program lehetőség.

 

I. Kecskeméti Kézműves Sörfesztivál részletes programja:

 

15.
Péntek
14:00 Nyitás
17:00 Fourtissimo együttes műsora
18:00 Megnyitó
19:00 Celebration of Queen
Queen Project Band együttes koncertje

16.

Szombat

14:00 Nyitás
16:00 Leskowsky interaktív hangszerbemutató
17:00 Kecskeméti Zenészegylet
XVII. Tehetségkutató és Tehetséggondozó fesztiváljának gálaműsora
18:00 Hírös Város Turisztikai Központ homlokzatának fényfestése
19:00 Kecskeméti Katona József Színház műsora
Kecskemét City Balett – Carmina Burana részletek
Egy a szívem, egy a párom… – ízelítő a Csárdáskirálynő operettből
20:30 Olasz meló együttes koncertje

17.

Vasárnap

14:00 Nyitás
17:00 B.M.V. énektrió műsora
18:00 The Toto Tribute Band együttes koncertje
Minden nap 17 órától a Hírös Város sörgyártásának bemutatása sörkóstolóval a turisztikai központban.