HANGOLÓDJUNK EGYÜTT A HÚSVÉTRA!

Húsvétoló a régi Városi Mozinál

Március 31-én, szombaton 10-től 18 óráig családi, hagyományőrző programokkal, egész napos kulturális műsorral várja a kicsiket és nagyokat a Hírös Város Turisztikai Központ a régi Városi Mozinál Kecskeméten.

A második alkalommal megrendezett Húsvétoló sztárvendége Csík János és a Mezzo zenekar lesznek, közreműködnek Haránt Eszter és Lukács László, a népművészet ifjú mesterei, a Kecskemét Táncegyüttes vezetői, akik a műsor végén megtáncoltatják a közönséget.

Kecskemét város fennállásának 650. évfordulója alkalmából Kecskemét Város Tojásfájára hogy a rendezvény ideje alatt 650 db tojás kerül. A hímes tojásokat nemcsak az óvódás és iskolás csoportoktól, osztályoktól, de egyénileg is hozhatnak tojást a gyerekek, családok függesztékkel ellátva. Cserébe értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Az egésznapos programokról Hamzáné Lakó Judit a Hírös Város Turisztikai Központ szakmai vezetője beszélt részletesen a Gong rádióban, majd Csík János és a Mezzo zenekar volt a vendége a Gong rádiónak, ahol a formáció közös munkáiról, többek között a II. Húsvétolón való fellépésükről mesélnek.

Gong rádióban Hamzáné Lakó Judit – Húsvétoló – 1. rész

 

Gong rádióban Hamzáné Lakó Judit – Húsvétoló – 2. rész

 


 

Gong rádióban Csík János és a Mezzo zenekar – 1. rész

 

Gong rádióban Csík János és a Mezzo zenekar – 2. rész

 

Gong rádióban Csík János és a Mezzo zenekar – 3. rész