„HÍRÖS KECSKEMÉTIEK” – 2018. MÁJUS

Beszélgessünk! HÍRÖS KECSKEMÉTIEKKEL

A „Hírös kecskemétiek” című Pódiumbeszélgetés következő előadását rendezi meg 2018. május 29-én kedden, 18 órakor a Hírös Város Turisztikai Központ. Ezúttal  négy ismert  kecskeméti személyiség mesél pályájáról, sikereiről és terveiről a Hírös Város Turisztikai Központban, a régi Városi Mozi épületében.

 

Meghívott vendégeink:

Bata Éva

Bárnai Péter

Buda Ferenc

Dr. Csatári Bálint

kecskeméti születésű színművésznő, a Junior Prima Díj (2010) és a Ruttkai Éva-emlékgyűrű díjazottja (2012), A mi kis falunk c. tévésorozat szereplője kecskeméti születésű színművész, a Trojka Színházi Társulás tagja (2013). Fontosabb filmjei: A Nap utcai fiúk (2007), Víkend (2015) A martfűi rém (2015 Nemzet Művésze, Kossuth- és József Attila-díjas költő, műfordító, Kecskemét díszpolgára geográfus, tanár, az MTA RKK ( Regionális Kutatások Központja) Alföldi Tudományos Intézet nyugalmazott igazgatója és emeritus kutatója

BESZÉLGETŐPARTNER:

Kriskó János

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát kérjük, jelezze az alábbi lehetőségek egyikén: info@hiroskozpont.hu, 76/501-176, vagy személyesen a Hírös Város Turisztikai Központban (Kecskemét, Rákóczi u. 15.) 13:00 – 17:00-ig. Regisztrálni az előadás előtt a helyszínen is lehet. A beszélgetést a KTV rögzíti, és főműsoridőben sugározza.

 


Kecskemét MJV Önkormányzata