„HÍRÖS KECSKEMÉTIEK” – 2018. SZEPTEMBER

Folytatódik a nagysikerű HÍRÖS KECSKEMÉTIEK pódiumbeszélgetés

Az új évadban is folytatódik a Hírös Város Turisztikai Központ által szervezett „Hírös kecskemétiek” című pódiumbeszélgetés. A nagy érdeklődésnek örvendő beszélgetéssorozat 3. évének első előadására 2018. szeptember 25-én kedden, 18 órakor kerül sor a Hírös Város Turisztikai Központban. Ezúttal három ismert kecskeméti személyiség mesél pályájáról, sikereiről, terveiről és Kecskemét városhoz kötődéséről, különös tekintettel a város fennállásának 650. évfordulójára. A műsor végén egy mini koncertet is ad a vendég zenekar.

 

Meghívott vendégeink:

Dunszt István Dr. Dömötör Endre Papp Máté és a Resti Kornél 'Eredetimegjelöléssel ellátott' Zenekar

Dunszt István

Nívó díjas festő-grafikus (2010), a Kecskeméti Református Gimnázium nyugalmazott tanára

Dr. Dömötör Endre

Kecskemét város díszpolgára, címzetes egyetemi tanár, professzor

Papp Máté
és a Resti Kornél
‘Eredetimegjelöléssel ellátott’ Zenekar

 

BESZÉLGETŐPARTNER:

Kriskó János

A pódiumbeszélgetés szeptember 25-én kedden 18 órakor kezdődik a Hírös Város Turisztikai Központban (egykori Városi Mozi).

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát kérjük, jelezze az alábbi lehetőségek egyikén: info@hiroskozpont.hu, 76/501-176, vagy személyesen a Hírös Város Turisztikai Központban (Kecskemét, Rákóczi u. 15.) 13:00 – 17:00-ig. Regisztrálni az előadás előtt a helyszínen is lehet. A beszélgetést a KTV rögzíti, és főműsoridőben sugározza.

 


Kecskemét MJV Önkormányzata