„HÍRÖS KECSKEMÉTIEK” – 2020. OKTÓBER

Beszélgessünk! HÍRÖS KECSKEMÉTIEKKEL

A „Hírös kecskemétiek” című pódiumbeszélgetés következő előadását rendezi meg 2020. október 27-én, kedden 18 órakor a Hírös Város Turisztikai Központ. Ezúttal is három ismert kecskeméti személyiség mesél pályájáról, sikereiről és terveiről a Hírös Város Turisztikai Központban, a régi Városi Mozi épületében.

 

Meghívott vendégeink:

Tormási Attila

Tormási AttilA

a Tormási Autóház alapítója és tulajdonosa, a Penge Benge Jazz Band vezetője,

Opel Elnöki Díj (2011), az Év Vállalkozója-VOSZ (2016), az Év Kereskedője – BKM-i Kereskedelmi és Iparkamara (2017), Elnöki Díj – Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (2020), Kada Elek -díj – Kecskemét MJV Önkormányzata (2020) díjazottja.
Bognár Gyöngyvér

Bognár GyöngyvéR

a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésznője,

2012-ben az évad színésznője, 2016-ban az évad legjobb női epizodistája, Jászai Mari-díjjal (2012) és Őze Lajos-díjjal (2000) kitüntetett művésznő.
Kovács Zoltán

Kovács ZoltáN

a Bugac Puszta Kft. cégtulajdonosa, ügyvezető igazgatója.

BESZÉLGETÉST VEZETI:

Kriskó János

A pódiumbeszélgetés október 27-én, kedden 18 órakor kezdődik a Hírös Város Turisztikai Központban (egykori Városi Mozi).

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Részvételi szándékát kérjük, jelezze az alábbi lehetőségek egyikén: info@hiroskozpont.hu, 76/501-176, vagy személyesen a Hírös Város Turisztikai Központban (Kecskemét, Rákóczi u. 15.) hétfő – péntek 09:00 – 17:00-ig.

Regisztrálni az előadás előtt a helyszínen is lehet. A beszélgetést a KTV rögzíti és főműsoridőben sugározza. Maszkot mindenki hozzon magával!


Kecskemét MJV Önkormányzata Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház KTV Kecskeméti Televízió