„HÍRÖS KECSKEMÉTIEK” – 2020. SZEPTEMBER

Folytatódik a HÍRÖS KECSKEMÉTIEK pódiumbeszélgetés

A 2020/2021-es évad első „Hírös kecskemétiek” című pódiumbeszélgetését rendezi meg 2020. szeptember 29-én, kedden 18 órakor a Hírös Város Turisztikai Központ. Ezúttal három ismert kecskeméti személyiség mesél pályájáról, sikereiről és terveiről a   Hírös Város Turisztikai Központban, a régi Városi Mozi épületében.

 

Meghívott vendégeink:

Ittzés Tamás

Ittzés Tamás

hegedűművész, hegedűtanár, egyetemi docens, a Bohém Ragtime Jazz Band alapítója, vezetője,  Bács-Kiskun megyei Prima-díjas (2010), Bozsó-díjas (2015) művész, a Scott Joplin Nemzetközi Ragtime Zeneszerző Verseny I. helyezettje (2001) (Sedalia, Missouri, USA)

Szőllősi Krisztina

Szőllősi Krisztina

a Kecskemét City Balett és a Badora Társulat táncművésze, koreográfusa, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház 2017/18-as évadának legjobb táncosa, Fülöp Viktor-és Esztrád Ösztöndíjas művész

Róna Tamás

Róna Tamás

egyetemi professzor, az Alföldi Régió főrabbija, a MAZSIHISZ rabbitestületének elnöke, valamint a Keresztény-Zsidó Tanács elnökségének tagja.

BESZÉLGETÉST VEZETI:

Kriskó János

A pódiumbeszélgetés szeptember 29-én, kedden 18 órakor kezdődik a Hírös Város Turisztikai Központban (egykori Városi Mozi). A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Részvételi szándékát kérjük, jelezze az alábbi lehetőségek egyikén: info@hiroskozpont.hu, 76/501-176 vagy személyesen a Hírös Város Turisztikai Központban (Kecskemét, Rákóczi u. 15.) kedd – péntek 09:00 – 17:00-ig.

Regisztrálni az előadás előtt a helyszínen is lehet. A beszélgetést a KTV rögzíti és főműsoridőben sugározza. Maszkot mindenki hozzon magával!


Kecskemét MJV Önkormányzata Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház KTV Kecskeméti Televízió