NOVEMBERBEN FOLYTATÓDIK A NÉMET ELŐADÁS-SOROZATUNK

2020. novemberében folytatódik német előadás-sorozatunk. A Magyarországi Német Színház újabb vendégjátékkal örvendezteti meg a kecskeméti közönséget a Hírös Város Turisztikai Központban, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház Kelemen László Kamaraszínházában. November 26-án Boccaccio Dekameronját tekintheti meg, aki ellátogat hozzánk. Az előadás ezúttal is német nyelven, magyar nyelvű felirattal lesz látható.

Jegyek korlátozott számban még kaphatók a Hírös Város Turisztikai Központ jegyirodájában. 


A produkciók rövid ismertetője

Boccaccio: Dekameron

Időpont: 2020. november 26. csütörtök 18 óra

Nyári este egy parkban. Egy öngyilkosjelölt egyetemi tanár, Karl, aki az elmúlt 15 évét magányban, kizárólag Boccaccio Decamerone-történeteinek elemzésének szentelte. Vagy „pocsékolta”? Kötéllel a nyakán már ugrana a vízbe, amikor egy piros ruhás nő megjelenik. Aki nem más, mint az ő Ideje. Az ő kihasználatlan, elvesztegetett, meg nem élt ideje, aki ezt számon is kéri.

Hisz mi az élet értelme, ha nem éljük? Mindenki azt mondja: majd ha lesz időm… Aztán elsuhan mellettünk, mint a gyorsvonat és csodálkozunk, hogy hova tűnt, mi is történt?

Hét turbulens és életigenlő történet meséli el Karlnak és a nézőknek, hogy milyen vigasságokat tartogat az élet. Az előadás időtartama: 75 perc.

Boccaccio: Dekameron


Jegyárak:

Felnőttjegy ár: 3.500,-Ft
Diákjegy ár: 2500,-Ft

 

Információ:

Hírös Város Turisztikai Központ
6000 Kecskemét, Rákóczi út 15.
Nyitvatartás: hétfő-péntek 09:00-17:00
Tel: 06/76 501-176 | info@hiroskozpont.hu
www.facebook.com/hiroskozpont