NYÍLT NAP A KECSKEMÉTI CITY BALETTEL

Ha szeretné megtudni milyen fortélyokat alkalmaznak a balett táncosok, ha érdekli a táncművészet története, akkor érdemes ellátogatnia a Kecskeméti City Balett nyílt napjaira, amely mindenki számára ingyenes.

Nyílt nap a Kecskeméti City Balettel

 

A tánc gyökerei már az ókorig nyúlnak vissza? A balett minden izmot és ízületet igénybe vesz? Mi köze a Napkirálynak a klasszikus baletthez és mennyi kalóriára van szüksége egy táncosnak? Erre és sok más kérdésre kaphatunk választ a Kecskeméti City Balett nyílt napjain, március 31-én 17 órától, és április 1-én 10 órától a Kelemen László kamaraszínházban.

A társulat vezetője Barta Dóra nem szokványos módon enged bepillantást a kulisszák mögé, megmutatja, mitől izgalmas műfaj a balett.

Sőt, lehetőség lesz arra is, hogy a bátrabbak kipróbálják magukat. A belépés díjtalan, azonban regisztrációhoz kötött, melyet az érdeklődők az info@hiroskozpont.hu email címen tehetnek meg.

Nyílt nap a Kecskemét City Balettel - Programok

 

A teljes cikk, és a képgaléria megtekinthető a HIROS.HU oldalán: http://hiros.hu/kultura/nyilt-nap-a-kecskemeti-city-balettel