TÖBB MINT 50 FÉLE SÖR A KECSKEMÉTI KÉZMŰVES SÖRFESZTIVÁLON!

2017. szeptember 15-16-17.

A hétvégén Kecskeméten verik csapra a legfinomabb hazai kézműves söröket! Gyere el a Hírös Város Turisztikai Központ előtti térre, és válassz több mint 50 féle kézműves sör közül! Ha megtaláltad a kedvenced, szavazz a legjobb főzdére a HIRÖS.hu-n!!! A szavazók között sörcsomagokat sorsolunk ki!

Az 1. Kecskeméti Kézműves Sörfesztivál szervezői nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint hogy hagyományteremtő szándékkal a hírös városba invitálják a minőségi hazai sörök készítőit és kedvelőit, s a rendezvénnyel hozzájáruljanak ahhoz a nemes célhoz, hogy a jó magyar kézműves sör a hazai gasztrokultúra szerves részévé váljon.
Az elmúlt években számos új sör született, a főzdék hagyományos receptúrákkal és merész újításokkal kísérleteztek, aminek eredményeképpen egyre színesebb a hazai kínálat – amiről most magad is meggyőződhetsz!

Az 1. Kecskeméti Kézműves Sörfesztivál vendégeit színházi és zenés programok sora szórakoztatja a háromnapos eseményen. Szombaton közönségtalálkozót tart a kecskeméti Katona József Színház társulata, a színpadon pedig az új évad nagy izgalommal várt produkciójából, a Csárdáskirálynőből hallhatnak részleteket Dobó Enikő, Orth Péter, Hajdú Melinda és Aradi Imre előadásában. Bemutatkoznak a Kecskemét City Balett művészei is, akik a Carmina Burana előadásukból adnak elő részleteket. Minden este koncertek zárják a programot: pénteken a Celebration of Queen, szombaton az Olasz meló, vasárnap a Toto Tribute Band zenél a színpadon.

Minden nap 17 órától Lénárt András sörkóstolóval egybekötött bemutatót tart a Hírös Város sörgyártásáról a turisztikai központban.

SZAVAZÁS Kóstold meg a hazai sörkülönlegességeket, és szavazz a HIRÖS.hu-n arra a sörfőzdére, akinek a termékei leginkább elnyerték tetszésedet! A szavazás regisztráció-köteles, és ugyanarra a sörfőzdére legfeljebb kétóránként adhatsz le szavazatot.
Ha részt veszel játékunkban, és a szerencse neked kedvez, te is azok között lehetsz, akiket a nap végén a főzdék által összeállított sörcsomagokkal ajándékozunk meg. Amelyik főzde a legtöbb szavazatot kapja a három nap során, elnyeri az 1. Kecskeméti Kézműves Sörfesztivál közönségdíját, amit egy éven keresztül jogosult feltüntetni címkéin.